zaterdag 28 februari 2009

Het zijn drukke dagen bij Trafiek, de kans dat je Hilde uitgezakt ziet hangen op 1 van de barkrukken is klein; bijgevoegde foto is dus een unicum :)

De verbouwingen gaan hun gangetje: het dak en het nieuwe slaapplatvorm hebben intussen een permanente solide ondersteuning gekregen. Alle ribben van het dak worden 'verlengd' om het mogeljk te maken 30 cm isolatie te voorzien. Een engelenwerk, het dag is groot en hoog en de ribben zijn eindeloos, zo lijkt het wel.

In de buurtzaal boven en beneden in de 'choco-kamer' wordt alles voorzien om aankomend talent, of zelfs al gearriveerd talent, een mogelijkheid te geven hun kunnen te tonen. Er zijn ophangsystemen voorzien: foto's, tekeningen, kunstwerken, schilderijen, kruisjesstekenhandwerkjes zullen binnenkort bewonderd kunnen worden.

dinsdag 17 februari 2009

15 februari, Mr. Mitchell & Me

Ook het propere werk wordt ondertussen niet vergeten: de matinees zijn weer van start gegaan.
En hoe.

Laat ik hun woorden gebruiken, voor 1 keer:
"De waarde van een song wordt pas duidelijk als ze akoestisch overeind blijft. Met deze overtuiging als fundament is Mr. Mitchell & Me opgericht. Het doel is dan ook om muziek te brengen waar de song, in zijn essentie, centraal staat. Met dit nieuwe project is de uitdaging aangegaan om boeiende en intimistische akoestische muziek te maken.
Mr. Mitchell & Me speelt uitsluitend eigen creaties en gaat uit van een originele aanpak in de arrangementen, boeiend gitaarspel, opvallende melodieën en gedurfde harmonieën. Het omvangrijke repertoire is afwisselend en laat de groep toe om in te spelen op het gemoed van elk denkbaar publiek."

Het straffe is dat er geen woord gelogen is van bovenstaande.
Ze waren echt goed.

Verbouwingen

Lang geleden, alweer ... sorry.
Maar er wordt nog steeds volop gewerkt in de nok van het dak, laat dat duidelijk zijn :)
De vloer is intussen dicht gelegd, er zijn 4 nieuwe dakramen bijgestoken, de voorzetwanden staan én zijn bovendien al geïsoleerd en we zijn begonnen aan de keuken.
Niet slecht hè? Helemaal niet slecht.